| Medikal Teknoloji Biyomedikal Biomedical Elektronik Nanoteknoloji Biyoteknoloji Mühendisliği :: Forum :: Sektörden Haberler - Eleman - İş - Staj - Cihaz Alış Verişi :: Kariyer Panosu :: Eleman Arayan Firmalar |
|
<< Önceki konu | Sonraki Konu >> |
| Staj yapılabilecek yerler | ||
| Sayfaya git >> | |
|
Moderatorler: Çağan, yavuznuri, kadir
|
| Yazar | Mesaj | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Çağan |
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Site Kurucusu Disconnectus erectus |
| Başa dön |
| Y@sin |
| Biyomedikal Cihaz Teknikeri | ok uhuru staj başvurusu içinde iş başvurusu için bi konuşcam, belki girerim, teşekkürler... | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Başa dön |
| ZEREN, Resul |
| ZeReN | Ya uhuru trabzonda yokmu.bana burası lazım.Yinede sağol ama Herşey paylaşıldıkça azalır. Paylaşıldıkça artan tek şey BİLGİdir. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Başa dön |
| Y@sin |
| Biyomedikal Cihaz Teknikeri | kardeş trabzonda deilde rizede rize medikal var... iyi bi firma geniş çaplı... www.rizemedikal.com.tr bu siteden ulaşabilirsin... [ Düzenlendi 08 Tem 06 saat: 05:06 ] | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Başa dön |
| ZEREN, Resul |
| ZeReN | yasin çok sağol.tşk ediyorum Herşey paylaşıldıkça azalır. Paylaşıldıkça artan tek şey BİLGİdir. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Başa dön |
| biyoserkan67 |
| ögrenciiiii | uhuru cok saolasın bende yenılerdenım staj yerı kafama dert oluyor nerde yapacam dıye zonguldak yakınlarında bılen varsa bana bır yardım edebılırmı şimdiden saolun ***DaNieL aMoKaCHi*** | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Başa dön |
| Y@sin |
| Biyomedikal Cihaz Teknikeri | sen bizim torunlardansın demek kardes ben yasin beni sorarsan yunus hocana iyi anlatır sana Yasin KANDEMİR ... staj yapacak yer olarak zonguldak bölgesinde boluda us-xray tüp ve aksesuar üretimi ve montajı yapan fabrika,zonguldak karaelmas ünv uygulama ve araştırma hast. zonguldak devlet hast. ve zonguldak atatürk devlet hastanesi var ama ben yerinde olsam dışarda yapardımm dışarda yapma olanağın yoksada zonguldak karaelmas ünv. uygulama ve arştırma hast. yapardım üyeliğin hayırlı olsun saygılarımla... | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Başa dön |
| tiestowen |
| | bişey sorucam arkadaşlar ben biyoloji okuyorum biomedical ile ilgili staj yapma imkanım varmı eger yoksa ben bu işi nasıl ogrenebılırım? Başarmak için iste... | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Başa dön |
| yavuznuri |
| Site Ana Yöneticisi | arkadaşım bu işi derken biyomedikali mi kastediyorsun yani sorun şu mu: "biyomedikali nasıl öğrenebilirim?" BS: Başkent University-Biomedical Engineering MS: Bilkent University-UNAM-Materials Science and Nanotechnology PhD: University of California-Los Angeles (UCLA)-Biomedical Engineering | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Başa dön |
| Çağan |
| Site Kurucusu Disconnectus erectus | tiestowen demiş ki ... bişey sorucam arkadaşlar ben biyoloji okuyorum biomedical ile ilgili staj yapma imkanım varmı eger yoksa ben bu işi nasıl ogrenebılırım? aslinda elektronik,fizik,programlama,matematik bilgininde iyi olması gerekir ama sadece calisicam satış yapıcam diyorsan satış için sertifika alıp sitedeki genel makaleleri oku gersi şansa kalmış | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Başa dön |
| yavuznuri |
| Site Ana Yöneticisi | eğer biyomedikal alanında birşeyleri temelleriyle beraber öğrebnmek istiyorsan yüksek lisans da yapabilirsin çünkü şahsen tanıdığım biyomedikal kadrosu hocalarından birisi Hacettepe biyoloji mezunuydu ve sorasında Hacettepe Biyomühendislik alanında y.lisans ve doktora yapıp bizim bölümde yrd.doç kadrosundaydı ama sadece piyasada yer edinmek istiyorsan bölümüne yakın dallarına sapabilirsin biyomedikalin gene de tam anlatman lazım derdini... BS: Başkent University-Biomedical Engineering MS: Bilkent University-UNAM-Materials Science and Nanotechnology PhD: University of California-Los Angeles (UCLA)-Biomedical Engineering | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Başa dön |
| tiestowen |
| | Yavuz sen benı benden daha ıı anladın tebrık ederım:) Başarmak için iste... | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Başa dön |
| tiestowen |
| | BEN BU ISI FAZLA AYRINLIARIYLA DEIL SADECE SENIN DEDIGIN GIBI PIYASASINA GIRMEK ICIN ISTIYORUM Başarmak için iste... | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Başa dön |
| yavuznuri |
| Site Ana Yöneticisi | ne demek kardeşim tahmin etmiştim şimdi daha net.. dediğim gibi siteyi gez gör interneti araştır biyoloji bölümüne de bazı yakın dalları var biyomedikalin hatta git hocalarına sor belki bir yeni açılım getirirler sana burada da bildiklerimizi yazarız ama bunları yaparken de piyasayla bağlantıya geçebilirsin firmalarla yalnız bunun için de dediğim gibi biraz tanı nedir bu alan ne değildir. BS: Başkent University-Biomedical Engineering MS: Bilkent University-UNAM-Materials Science and Nanotechnology PhD: University of California-Los Angeles (UCLA)-Biomedical Engineering | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Başa dön |
| tiestowen |
| | serifikayı nerden alıcam peki? Başarmak için iste... | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Başa dön |
| Sayfaya git >> | |