| Medikal Teknoloji Biyomedikal Biomedical Elektronik Nanoteknoloji Biyoteknoloji Mühendisliği :: Forum :: Sektörden Haberler - Eleman - İş - Staj - Cihaz Alış Verişi :: Kariyer Panosu :: Eleman Arayan Firmalar |
|
<< Önceki konu | Sonraki Konu >> |
| biyomedikal teknikeri alınacak | ||
|
Moderatorler: Çağan, yavuznuri, kadir
|
| Yazar | Mesaj | ||
| biomaho |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #2557 Kayıt Tarihi: 18 Mar 08 saat: 06:06Üniversite:: selçuk üniversitesi Mesaj Sayısı: 3 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | konya selçuk üniversitesi meram tıp fakültesi hastanesi tıbbi cihaz bakım onarım ve kalibrasyon merkezinde görev yapmak üzere askerliğini yapmış sektörde en az 5 yıl deneyimli biyomedikal teknikerleri alınacaktır.düşünenler biomaho@hotmail.com dan iletişime geçebilirler. | ||
| Başa dön |
| ||
| ebruliyim |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #1603 Kayıt Tarihi: 03 Tem 07 saat: 00:15Üniversite:: kocaeli Mesaj Sayısı: 3 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | arkadaşım askerliğini neden yapmış illa onu anlamadım. biyomedikal teknikeriyim 5 yıllık hastane tecrübem var. Medical Park Sağlık Grubunda biyomedikal teknikeri olarak çalışıyorum. Başvuruda bulunmak isterim. | ||
| Başa dön |
| ||
| donkiyote |
| ||
medikal teknolog![]() Kayıtlı Üye #1222 Kayıt Tarihi: 26 Şub 07 saat: 14:08Üniversite:: Akdeniz Üniversitesi Mesaj Sayısı: 11 1 kez 1 mesajda teşekür aldı | ordu senden hizmet bekliyor, bunun için de fikrini sormuyor dostum | ||
| Başa dön |
| ||
| ebruliyim |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #1603 Kayıt Tarihi: 03 Tem 07 saat: 00:15Üniversite:: kocaeli Mesaj Sayısı: 3 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | bayanlar askerlikten muaf bu cümleleri yazarken kendim için yazmıştım. cevap iyi ama kendine bak | ||
| Başa dön |
| ||
| TRBZN61 |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #1448 Kayıt Tarihi: 25 Nis 07 saat: 11:20Üniversite:: ktü Mesaj Sayısı: 9 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | merhaba,ben sakarya eğitim ve araştırma hastanesinde halen biyomedikal teknikeri olarak çalışmaktayım. askerlik ten muafım suan çalıştığım hastanede tıbbı cıhaz bakım onarım, teknik birim dökümanların takibini yapıyorum. uygun şartlar altında sızınle çalısmak ısterım. 0506 484 42 24 - 0532 654 29 15- 0506 771 14 97 [ Düzenlendi 14 Şub 09 saat: 10:54 ] | ||
| Başa dön |
| ||
:yat):yat):yat):yat)