| Biyomedikal Mühendisliği ve Biyomedikal Cihaz Teknolojisi :: Forum :: Bilimsel Konular - Sohbet - Mesajlaşma Ve İletişim :: Gülmece,Haberleşme, Duyuru ve Yorum |
|
<< Önceki konu | Sonraki Konu >> |
| Eskişehir Bölgesinde iş arıyorum. YARDIM! | ||
|
Moderatorler: Yasin Çağan, yavuznuri, Kadir
|
| Yazar | Mesaj | ||
| Y@sin |
| ||
Biyomedikal Cihaz Teknikeri![]() Kayıtlı Üye #65 Kayıt Tarihi: 08 Feb 06 saat: 03:28Üniversite:: Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Mesaj Sayısı: 225 2 kez 2 mesajda teşekür aldı | ESkişehir Bölgesinde iş arıyorum Yardımcı olabilecek olan varsa Hastane Poliklinik vs.adres ve Telefon numarası konusunda yardımcı olabilirmi?? (Laboratuvar Radyoloji Teknisyeni vasfında da çalışabilirim.) Teşekkürler... [ Düzenlendi 28 Dec 08 saat: 06:24 ] | ||
| Başa dön |
| ||
| Serhat ÖZTÜRK |
| ||
Biomedical Tekniker![]() Kayıtlı Üye #2969 Kayıt Tarihi: 18 Jun 08 saat: 00:23Üniversite:: KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Mesaj Sayısı: 12 1 kez 1 mesajda teşekür aldı | kolay bana cvni atabilirmisin medicalserhat@gmail.com [ Düzenlendi 28 Dec 08 saat: 12:28 ] Fokus Medical Teknik Servis Sorumlusu | ||
| Başa dön |
| ||
| rasim yildirim |
| ||
ryildirim03![]() Kayıtlı Üye #136 Kayıt Tarihi: 12 Mar 06 saat: 07:52Üniversite:: 9 eylül Mesaj Sayısı: 265 10 kez 10 mesajda teşekür aldı | kardeş eşkişehirdede medikalcilerin hepsini içeri almışlar | ||
| Başa dön |
| ||
| Yıldıray |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #443 Kayıt Tarihi: 04 Aug 06 saat: 10:35Üniversite:: İstanbul Üniversitesi Mesaj Sayısı: 150 12 kez 11 mesajda teşekür aldı | nasıl içeri almışlar derken ? ![]() Bilkent Üniversitesi Ulusal Manyetik Rezonans Araştırma Merkezi - UMRAM Mail : yildiray©yahoo.com / ygokhalk©bilkent.edu.tr Tlf : 5358803209 | ||
| Başa dön |
| ||
| Y@sin |
| ||
Biyomedikal Cihaz Teknikeri![]() Kayıtlı Üye #65 Kayıt Tarihi: 08 Feb 06 saat: 03:28Üniversite:: Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Mesaj Sayısı: 225 2 kez 2 mesajda teşekür aldı | Medikal operasyonda soruşturma genişliyor 28 Aralık 2008 Pazar Önceki gün başlatılan medikal operasyonunda soruşturma genişletiliyor. Polis son olarak her iki hastanede görev yapan iki satınalmadan sorumlu görevliyi de gözaltına aldı. Operasyon kapsamında 8’i beyin cerrahı doktoru olan 33 kişinin Pazartesi günü adliyeye sevk edileceği öğrenildi. Sağlık Bakanlğıında görevlendirilen müfettişleri ortaya çıkarttığı medikal ihale operasyonunda soruşturma genişletiliyor. Yunusemre Devlet hastanesi ile Eskişehir Devlet hastanelerinde görevli beyin cerrahi doktorunun da bulundğu 31 kişinin sorgulamasına dünde devam edildi. 22 medikal görevlisinin de yer aldığı operasyon kapsamında dün akşam saatlerinde de hastanelerin satınalmadan sorumlu görevlileri polis tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan doktoların bazı medikal firmalarla işbirliği yapıp ameliyatlarda kullandıkları medikal ürünleri kullanmış gibi gösterip devleti zarara uğrattıkları yaklaşık 10 milyon YTL’lik haksız kazanç elde ettikleri ileri sürülüyor. İfadeleri tek tek alınan beyin cerrahı doktor ve medikal görevlilerinin büyük bir olasılıkla yarın adalete sevk edilecekleri öğrenildi. haber bu ama açılan konuya yardım:) | ||
| Başa dön |
| ||
| Kadir |
| ||
Site Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #787 Kayıt Tarihi: 02 Dec 06 saat: 04:41Üniversite:: Gazi Üniversitesi Mesaj Sayısı: 425 25 kez 21 mesajda teşekür aldı | yasin abim eskişehire yeni geldim.bu konuda staj yaptığım firma dahil bir kaç hastanede tanıdıklarım var eğer elime bilgi geçerse en kısa zamanda sana döneceğim... "EVERYTHING FOR BIOMEDICAL" Gazi Üniversitesi Elektronik Öğretmenliği 4. sınıf öğrencisi | ||
| Başa dön |
| ||
| Y@sin |
| ||
Biyomedikal Cihaz Teknikeri![]() Kayıtlı Üye #65 Kayıt Tarihi: 08 Feb 06 saat: 03:28Üniversite:: Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Mesaj Sayısı: 225 2 kez 2 mesajda teşekür aldı | iş başa düştü arayan soran yok TEŞEKKÜRLER F1 [ Düzenlendi 10 Jan 09 saat: 13:10 ] | ||
| Başa dön |
| ||
Ondan istanbulla ilgili haberler daha çok dikkat çekiyor