| Biyomedikal Mühendisliği ve Biyomedikal Cihaz Teknolojisi :: Forum :: Biyomedikal :: Biyomedikal Cihazlar ile ilgili Makaleler - Sorunlar - Çözümler |
|
<< Önceki konu | Sonraki Konu >> |
| eeg .mat dosyası | ||
|
Moderatorler: Yasin Çağan, yavuznuri, Kadir
|
| Yazar | Mesaj | ||
| emregnc |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #2434 Kayıt Tarihi: 21 Feb 08 saat: 08:15Üniversite:: Okuduğunuz veya mezun olduğunuz üniversite Mesaj Sayısı: 2 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | Öncelikle hepinize merhaba..ben aranıza yeni katıldım..uludag elektonik müh 4. sınıftayım.. Hocamız bizden iki tane mat dosyası istedi: 1-)Hiç bir zihinsel faaliyet yokken çekilmiş eeg sinyalinin .mat formatındaki hali 2-)Herhangi bir zihinsel faaliyet varken(örneğin:zihinden aritmetik işlem,araba kullanırken..) çekilmiş eeg sinyalinin .mat formatındaki hali Bir de bu bu sinyallerin hangi olaya ait olduğu, hangi probların kullanıldığı, örnekleme frekansı gibi bilgiler de lazım Kaç gündür arıyorum bulamadım..Yardımcı olursanız sevinirim.. | ||
| Başa dön |
| ||
| yavuznuri |
| ||
Site Ana Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #4 Kayıt Tarihi: 31 Dec 05 saat: 02:45Üniversite:: UCLA (University of California-Los Angeles) Mesaj Sayısı: 922 26 kez 25 mesajda teşekür aldı | arkadaşım bunu aramakla bulman mümkün ama sen neden kendin uğraşmıyorsun..herhangi bir hastaneye gidip eeg cihazı teknisyenine durumu anlatsan işi halledebilirsin.. BS: Başkent University-Biomedical Engineering MS: Bilkent University-UNAM-Materials Science and Nanotechnology PhD: University of California-Los Angeles (UCLA)-Biomedical Engineering | ||
| Başa dön |
| ||
| mmtfatih |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #2894 Kayıt Tarihi: 27 May 08 saat: 06:25Üniversite:: Baskent universitesi Mesaj Sayısı: 2 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | arayan bulur | ||
| Başa dön |
| ||
| Y@sin |
| ||
Biyomedikal Cihaz Teknikeri![]() Kayıtlı Üye #65 Kayıt Tarihi: 08 Feb 06 saat: 03:28Üniversite:: Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Mesaj Sayısı: 225 2 kez 2 mesajda teşekür aldı | şu siteyi bi incele http://ieeexplore.ieee.org/Xplore/login.jsp?url=/iel5/11023/34756/01659834.pdf?isnumber=34756&prod=CNF&arnumber=1659834&arSt=+1&ared=+4&arAuthor=+Tifekci%2C+D.I.%3B++Karakas%2C+S.%3B++Arikan%2C+O. | ||
| Başa dön |
| ||
Ondan istanbulla ilgili haberler daha çok dikkat çekiyor