| Medikal Teknoloji Biyomedikal Biomedical Elektronik Nanoteknoloji Biyoteknoloji Mühendisliği :: Forum :: Sektörden Haberler - Eleman - İş - Staj - Cihaz Alış Verişi :: Kariyer Panosu :: Eleman Arayan Firmalar |
|
<< Önceki konu | Sonraki Konu >> |
| Medlaser satış elemanı arıyor | ||
|
Moderatorler: Çağan, yavuznuri, kadir
|
| Yazar | Mesaj | ||
| Çağan |
| ||
| Site Kurucusu Disconnectus erectus | İlanı bizimle paylaşan Dr Aziz Mutlu BARLAS a teşekkürler.. Yüksek standartlı ve son derece üstün teknolojiye sahip, Alman Asclepion Laser Technologies firmasının tüm Türkiye Distribütürüyüz. Cihazlarımızın teknik servisi + satışı için istanbul ve yakın cevresine Maaş + Yüksek Primle eleman aranıyor. Ulaşım için otomobil tahsis edilecektir. Pazarlamada hedef kitlemiz tüm hastaneler ve üzel estetik, dermatolojik kliniklerdir. CV mail olarak kabul edilip tarafımızdan değerlendirildikten sonra, seçilen kişiler gürüşmeye çağırılacaktır. şehir : istanbul | Bülüm : Pazarlama - Satış ilgili Kişi : Kenan yiğit | E-Posta : [kenanyigitua@yahoo.com] [medlaser@medlaser.com.tr] [barlasmutlu@yahoo.com] [ Düzenlendi 07 May 07 saat: 10:35 ] | ||
| Başa dön |
| ||
| yavuznuri |
| ||
| Site Ana Yöneticisi | Sayın üyeler; Yukarıdaki mail sitemize ilk elden ulaşmıştır bir nevi sitemizin ulusal arenada biyomedikal camiasında geçerliliğini ortaya koymaktadır bir ilanın direk site yöneticilerine gönderilmesi. Biz de bu ilanı hemen siz üyelerimizle paylaştık. Gerekli hassasiyeti göstereceğinize eminiz. Yalnız dikkatli okuyunuz. Özgeçmişlerinizi maillemeniz gerekmektedir,değerlendirecekler. Siteyi düzenli takip edenlere güzel bir fırsat, etmeyenlere ise aynı güzellikte bir uyarı! BS: Başkent University-Biomedical Engineering MS: Bilkent University-UNAM-Materials Science and Nanotechnology PhD: University of California-Los Angeles (UCLA)-Biomedical Engineering | ||
| Başa dön |
| ||
| Çağan |
| ||
| Site Kurucusu Disconnectus erectus | yavuznuri demiş ki ... +1 Sayın üyeler; Yukarıdaki mail sitemize ilk elden ulaşmıştır bir nevi sitemizin ulusal arenada biyomedikal camiasında geçerliliğini ortaya koymaktadır bir ilanın direk site yöneticilerine gönderilmesi. Biz de bu ilanı hemen siz üyelerimizle paylaştık. Gerekli hassasiyeti göstereceğinize eminiz. Yalnız dikkatli okuyunuz. Özgeçmişlerinizi maillemeniz gerekmektedir,değerlendirecekler. Siteyi düzenli takip edenlere güzel bir fırsat, etmeyenlere ise aynı güzellikte bir uyarı! | ||
| Başa dön |
| ||
| kadir |
| ||
Site Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #787 Kayıt Tarihi: 02 Ara 06 saat: 04:41Mesaj Sayısı: 384 20 kez 16 mesajda teşekür aldı | bu gerçekten çok gurur verici bir durum!!!! sitemiz zaten döküman,bilgi ve kültür açısından gayet üstün bir yerdeydi bununla beraber medyada da yerini hızla alıyor diye düşünüyorum....sitemiz inşallah zamanla daha da iyi yerlere gelir bunun için çaba gösteren herkese teşekkürlerimi sunuyorum.... "EVERYTHING FOR BIOMEDICAL" Gazi Üniversitesi Elektronik Öğretmenliği 2. sınıf öğrencisi | ||
| Başa dön |
| ||
| rasim yildirim |
| ||
| ryildirim03 | ben yolladım abi gerisi onlara kalmış bişey rasim yildirim | ||
| Başa dön |
| ||
| mustafa koşar |
| ||
| Biyomedikal cihaz teknolojisi | TŞK LER RASİM ARKADASIM BASVURDUM BAKALIM CV YOLLADIM BÖĞLE AKTİVİTELERİN OLMASI GĞZEL SİTEDE BU ARALAR FAZLA GİREMİYORUM İŞLER YOĞUN HEM ÇALIŞIP HEM OKUYORUZ AFYON DA GEÇİCİ Bİ SÜRELİĞİNE GİRDİM SADECE OKUL BİTENE KADAR DENEYİM KAZANMAK İÇİN KİB BASARILAR '''Ya Bilgisizler-siniz,Ya da Bilgi-sizlersiniz'' ![]() | ||
| Başa dön |
| ||